Kerstverlichting

 

 

 

Kerstverlichting

Tijdens de kerst kunt u de straten of uw pand verlichten met onze kerstverlichting. Bij straatverlichting ziet uw gemeente er gezellig uit en wordt het gevoel van veiligheid van inwoners en toeristen vergroot. Als bedrijf kan kerstverlichting een gunstige investering zijn. Een gevelversiering biedt bijvoorbeeld niet alleen een gezellige uitstraling, maar kan ook leiden tot meer bezoekers.

Verschillende soorten kerstverlichting

Je hebt heel veel verschillende soorten kerstverlichting, zo heb je bijvoorbeeld: straatverlichting, boomverlichting en gevelversiering. Naast het type verlichting is de kleur ook heel bepalend. Roodoranje licht wordt geassocieerd met warmte en gezelligheid, terwijl wit licht wordt geassocieerd met actie. Het zet aan tot handelen en zal de bezoekers- of verkoopaantallen vergroten.

Straatverlichting: het voordeel van straatverlichting tijdens de kerst is dat de straten zich gemakkelijk aan het thema aanpassen. Door metalen frames met bijvoorbeeld de vorm van een kerstklok tussen de winkelketen, krijgt de straat direct een gezellige uitstraling.

Boomverlichting: kerst wordt geassocieerd met kerstbomen, daarom kan boomverlichting nauwelijks ontbreken. Het voordeel van deze kerstverlichting is dat er vrijwel altijd een boom ter beschikking staat om deze verlichting toe te passen. Zo kunnen zowel de straten als de parken worden versierd. Deze verlichting is ook relatief goedkoop.

Gevelversiering: Met gevelversiering valt uw bedrijf gegarandeerd op, want deze kerstverlichting creëert niet alleen een gezellige uitstraling maar ook promotie. Met deze verlichting is kleur en dimbaarheid een prioriteit. Roodoranje zorgt voor een gezellige uitstraling, ideaal voor bijvoorbeeld een restaurant. Wit licht wordt geassocieerd met actie en kan er daarom voor zorgen dat particulieren zich aangetrokken voelen tot uw bedrijf, dit leidt tot meer bezoekers.

Boomverlichting

Boomverlichting wordt veel gekozen voor kerst. Dit komt omdat de investeringskosten relatief laag zijn omdat het jaren kan blijven zitten. De verlichting kan u dan ook gebruiken voor andere evenementen. Voor boomverlichting kunt u kiezen voor een Service contract. Omdat vogels graag op groeiende bomen zitten, kan dit een storing opleveren. Met dit contract hoeft u zich daar niet druk om te maken.  

De meest koppelbare boomverlichting is IP44. Met deze keuze bent u voor de eerste jaren van goede verlichting voorzien, echter daarna komen de eerste storingen door vogels, groei en vorst. Daarom bevelen wij IP67 aan. Ieder LED lampje is individueel onderwater getest en ieder lampje heeft zijn eigen transistor, hierdoor wordt de lekstroom bij schade beperkt, daardoor blijft de rest gewoon branden.

Berkentakken en kerstbomen

Cremerson voorziet vele restaurants, overheidsinstellingen en kroegen van berkentakken en kerstbomen (indien nodig met certificaat). Berkentakken is een favoriete decoratie voor veel kroegen in Breda. De takken geven een wilde uitstraling door de kleine takjes en de associatie met kerst door de witte stam.

Naast berkentakken kunt u ook kiezen voor grotere takken. Wij hebben mooie bomen van een meter of zes. Deze kunnen worden gebruikt om extra sfeer te creëren, zodat de kerst helemaal compleet wordt. De bomen kunnen ook worden uitgelicht met koppelbare LED lampen, zodat u niet voor iedere tak een stopcontact nodig heeft. U kunt de lampen het beste ophangen vanaf 250-300cm, zodat de kans op vandalisme wordt verkleind.

 

Bel voor een offerte!

06 – 15 44 04 17 (Maurits)
06 – 25 12 03 29 (Frederick)

Kopen en huren

Kopen of huren
Bij Cremerson hoeft u zich geen zorgen te maken over de aanschaf. Als u de producten niet direct wilt betalen, kunt u er voor kiezen om de producten te huren. Zo kunt u met een lagere investeringsprijs genieten van onze service.

Bij aanschaf kunnen wij de verlichting binnen één week monteren. Wij zullen de producten zorgvuldig monteren. Ook bij demonteren heeft u geen omkijken naar de producten, dat doen wij namelijk. Zo blijft alles netjes bewaard en heeft u gemeente of bedrijf er geen omkijken naar. U heeft zelfs geen omkijken naar verdere kosten, want alles zit bij de prijs in.

    Contact ons

    Achter Emer 17-19, 4824 ZA te Breda

    06 – 15 44 04 17 (Maurits) of 06 – 25 12 03 29 (Frederick)

    info@cremersonverlichting.nl