Sfeerverlichting

 

 

 

Sfeerverlichting

Wilt u uw gemeente of bedrijf gezellig maken of laten opvallen? Dat kan met de juiste sfeerverlichting. Sfeerverlichting wordt bepaald door vorm, kleur en plaats. Als gemeente heeft u bij ons de keuze uit straatverlichting en boomverlichting. Uw gemeente ziet er dan gezellig uit en de straten worden herkenbaar. Als bedrijf kunt u kiezen voor gevelversiering. Uw bedrijf onderscheidt zich dan van andere gebouwen en valt zo op voor particulieren.

Verschillende sfeerverlichting

Straatverlichting is gezellig en vergoot het gevoel van veiligheid van mensen, daarnaast zorgt het ervoor dat mensen eenvoudig de weg terug vinden.

Gevelversiering heeft het voordeel dat uw bedrijf opvalt, zelfs overdag. Deze sfeerverlichting is heel plaatselijk, zo kunt u precies bepalen waar u de verlichting plaatst. Naast de plaats, kunt u ook kiezen voor de hoeveelheid actie, dit kan met dimmen of knipperen. Zo valt uw bedrijf gegarandeerd op.

Boomverlichting heeft het voordeel dat u geen gebouw of hele straat nodig hebt. In principe kan het overal worden geplaatst omdat er vrijwel altijd een boom ter beschikking staat. Het voordeel van boomverlichting is dat de investeringskosten relatief laag zijn, omdat deze jaren goed zijn.

Kleur van de sfeerverlichting

De kleur van de verlichting is bepalend. Wellicht is het uzelf ook opgevallen dat een restaurant een andere kleur gebruikt dan een winkel. Een restaurant gebruikt bewust een geeloranje kleur omdat dit wordt geassocieerd met warmte en gezelligheid. Een winkel gebruikt een witte kleur omdat dit wordt geassocieerd met actie. Dit zal particulieren aanzetten tot actie. Voor de straat is geel dan een geschikte kleur van de sfeerverlichting.

Gegarandeerd de juiste keuze

Er zijn zoveel soorten verlichting dat het lastig kan zijn om een juiste keuze te maken. Wij vinden het belangrijk dat u een goede keuze maakt. Wij kunnen u garanderen dat u de juiste keuze maakt doordat wij een goede service bieden. U kunt contact met ons opnemen, zodat we samen met een passende oplossing komen. Wij zullen de artikelen pas monteren als wij zeker weten dat u tevreden bent met uw keuze.

 

Waarom u voor ons zou moeten kiezen

Door jarenlange ervaring kunnen wij uitstekende service bieden voor uw gemeente of bedrijf. Het kan lastig zijn om een juiste keuze te maken die bij uw gemeente of bedrijf past. Wij kunnen u perfect adviseren omdat wij exact weten wat u nodig heeft. Wij kijken dan samen met u naar de benodigdheden.

Bel voor een offerte!

06 – 15 44 04 17 (Maurits)

06 – 25 12 03 29 (Frederick)

Kopen en huren

Kopen of huren?
Bij Cremerson hoeft u zich geen zorgen te maken over de aanschaf. Als u de producten niet direct wilt betalen, kunt u er voor kiezen om de producten te huren. Zo kunt u met een lagere investeringsprijs genieten van onze service.

Bij aanschaf kunnen wij de verlichting binnen één week monteren. Wij zullen de producten zorgvuldig monteren. Ook bij demonteren heeft u geen omkijken naar de producten, dat doen wij namelijk. Zo blijft alles netjes bewaard en heeft u gemeente of bedrijf er geen omkijken naar. U heeft zelfs geen omkijken naar verdere kosten, want alles zit bij de prijs in.

    Contact ons

    Achter Emer 17-19, 4824 ZA te Breda

    06 – 15 44 04 17 (Maurits) of 06 – 25 12 03 29 (Frederick)

    info@cremersonverlichting.nl